Hospitality Pakketten |1|

De UCI Cyclo-Cross World Championships zijn ieder jaar weer hét hoogtepunt in het Cyclo-Cross-seizoen. Liefhebbers, supporters, maar ook de coureurs hunkeren keer op keer naar het belangrijkste weekend van het seizoen!

Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 zal de gemeente Valkenburg in de Provincie Limburg wederom in de schijnwerpers staan van de internationale wielerpers.

Ook het bedrijfsleven weet ieder jaar weer zijn weg te vinden naar de UCI Cyclo-Cross World Championschips. Op zaterdag en zondag zijn er dan ook diverse arrangementen beschikbaar om als gast een unieke verzorgde dag te beleven in het VIP paviljoen direct gelegen aan het parcours.

Een uiterst verzorgd culinair programma, een uitgebreid drankenassortiment en de aanwezigheid van vele prominenten zijn enkele punten die bijdragen aan een onvergetelijke dag.

Via www.limburg2018.com bestelt u gemakkelijk uw arrangement. Alle arrangementen worden toegekend op basis van beschikbaarheid en alle aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Uiteraard zijn genoemde arrangementen op uw wensen aan te passen.

Meer informatie? Neem dan contact op via:
+31 (0)43 - 203 00 13
secretariat@limburg2018.com

Het programma

Het programma van de 2018 UCI Cyclo-Cross World Championships in Valkenburg is bekend.
Het programma is online te bekijken of te downloaden als een PDF bestand. Klik hiervoor op een van de onderstaande buttons.

Bekijk het programma Download het programma