Be part of it!

Wie winter en wielrennen zegt, zegt Cyclo-Cross. Voeg hier de historische Cauberg aan toe en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topevenement waar de fans naar uitkijken. 

Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 strijken de UCI Cyclo-Cross World Championships neer in Valkenburg. Het vormt hét hoogtepunt van het seizoen, waar liefhebbers, supporters, maar ook coureurs keer op keer naar hunkeren!

Nederlandse topfavorieten Marianne Vos en Mathieu van der Poel zinnen bovendien op sportieve wraak, na hun ternauwernood verloren WK in 2017. Het belooft een prachtig evenement te worden, dat de Provincie Limburg wederom in de schijnwerpers zet van de mondiale wielerpers.

Passen de waarden succes, sfeer, hard werken net als bij de toppers van het Cyclo-Cross ook bij uw bedrijf? Verbind u dan aan dit unieke evenement.

Voor een select aantal sponsoren bieden wij mogelijkheden op lokaal, nationaal en internationaal niveau om verbonden te raken aan dit winterse hoogtepunt. Ter indicatie hebben wij een aantal standaard mogelijkheden samengesteld, maar we gaan graag met u in gesprek om ons aanbod en uw wensen op elkaar af te stemmen.

Voor meer informatie of een afspraak neem contact op via info@limburg2018.com of bel met +31 (0)43 203 00 13.

Bestel nu je ticket!

De UCI Cyclo-Cross World Championships zijn ieder jaar weer hét hoogtepunt in het Cyclo-Cross-seizoen.
Liefhebbers, supporters, maar ook de coureurs hunkeren keer op keer naar het belangrijkste weekend van het seizoen!
Beleef het ook mee en maak een keuze uit een van de onderstaande tickets!

3 februari 2018

Zaterdag Ticket

4 februari 2018

Zondag Ticket

3 & 4 februari 2018

Weekend Ticket